Medium-kurser

Jag tror att jag är född medial, så känns det i alla fall. Mina minnen går helt tillbaka till två-årsåldern och jag har under mitt liv haft många mediala upplevelser. Jag har gått kurser, haft olika läromästare – men mest är det livet och mitt eget sökande som har gjort mig till den jag är idag.

Jag har under några år haft mediala cirkel-träffar och numera jobbar jag professionellt som medium och håller kurser, seanser och arbetar med medial vägledning och tarottolkning hos Tarotguiderna.

Kurserna som jag håller i medial utveckling är kurser med få deltagare, där jag försöker se varje individ. I samråd med varandra lägger vi upp individuella övningar allt efter elevens nivå och kunskaper. Kurserna är för nybörjare och för dig som har kommit en bit på vägen och vill träna och/eller lära mera.
På kurserna tränar vi upp vår intuition och förnimmelse för det mediala. Aura-seende, psykometri, pendel m.m. Kurserna är alltid två-dagars helgkurser, där vi ägnar dag två åt att försöka få kontakt med Andevärlden.
Lite bilder från tidigare kurser:

Kurser planeras till våren 2019 i Varberg