Seans på Alla helgons dag

2

På en privat seans brukar jag se till att alla deltagare får någon form för budskap. Om det inte lyckas att få andekontakt till alla så kan jag använda mig av psykometri eller annat. Eftersom det är få deltagare så hinner vi gå igenom de flesta frågor.

Jag märker ofta att folk är väldigt nyfikna inför detta. Någon enstaka gång kan det finnas någon som kan känna sig lite orolig, men det brukar snart gå över. Det blir många nyfikna och undrande frågor som jag försöker besvara så gott jag kan. Jag brukar berätta lite om mitt liv och min egen andliga utveckling och arbete.

Just i går fick jag frågan: – Blir du aldrig RÄDD?

Nej, det tycker jag inte att jag blir. Jag menar att det är ganska naturligt, det som sker och det som finns runt omkring oss. Däremot brukar jag betona att det är ingenting för nybörjare att på egen hand ‘leka med’. Man bör lära sig hur man kan ‘stänga ner’ om man säger så. T.ex. om jag känner energier som jag inte vill ha med att göra så kan jag stänga ner, stänga av eller ta avstånd ifrån det. Detta är någonting som är väldigt viktigt att lära sig som medium. Jag kan känna mig påverkad om det är mycket starka energier, men det har aldrig hänt att jag inte har kunnat hantera det själv och jag börjar alltid arbetet med att be om beskydd.
Det är oftast spännande när man får en seans-bokning, eftersom man kommer ut till ett nytt ställe varje gång och träffar nya människor. Men igår kändes det lite extra pirrigt på vägen dit, eftersom vägen gick genom mörkaste skogen, det var verkligen öde!

Under seansen igår så fick vi uppleva att ett föremål i huset började röra på sig. Alltså en större figur som hängde i ett fönster (det var stängt) började röra på sig. Det var en figur som var stickad av garn och föreställde en lång apa, säkert 40 cm lång. Plötsligt snurrade den några varv och lyfte ena armen!!! Vi var flera som såg detta och det var mer än en person som kände nackhåren resa sig! Det hände i samband med att jag fick en andekontakt med personen som bodde i huset. Sen var allt som vanligt igen!

I går var en fin kväll och samtliga deltagare fick budskap från Andevärlden. Sen bjöd värdinnan på trevlig fika och vi fortsatta med att jag spådde alla. En mycket trevlig kväll med underbara människor, mycket glada skratt, en och annan liten tår kanske.

TACKSAM

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jennifer Ivarsson on

    Tack för en fantastisk alla helgona kväll ❤ Så himla spännande och lite läskigt samtidigt. Alla fick budskap från andra sidan. Du är helt otroligt duktig! 👌 detta var inte sista gången.

    • Hej Jennifer 🙂 Tack för att du skriver <3 Och tack för förtroendet! Det var en mycket spännande kväll och jag kommer gärna igen, det vet du. Varma hälsningar <3 / Grete

Lämna en tanke