Healing, ljus och kärlek till Alexius på neonatal

1

“Vill be dig om att skicka mycket ljus till honom”

Så skrev min systerdotter Charlotte till mig den 27 juni
Det var allvar, hennes son hade fötts med en axel som fastnade och han hade fått syrebrist. Hela familjen var i chock!

Jag skrev till mina kära kollegor på Tarotguiderna och bad om hjälp, samtidigt som jag själv började skicka healing. Jag fick en otrolig respons från mina kollegor. Tror det som mest var 17-20 stycken som satt och skickade healing till detta barn. Det var helt otroligt! Och både jag och min familj är djupt tacksamma för detta!

Här kommer lite utdrag av MMS mellan mig och min systerdotter:

27 juni  Hej. Åkte in runt kl 9, var öppen 9-10 cm, och han föddes 14:18 i eftermiddag . På väg ut (den sista biten) så fastnade han ned axeln och det finns en risk att han har fått syrebrist. Allt gick väldigt snabbt; det var 4 personer som hade händerna inne i mig så att han skulle komma ut: hann inte se honom utan han åkte direkt in på neonatalavdelningen. Sedan ville min moderkaka inte komma ut, så var på vippen att jag skulle in på operation. Den kom ut i sista stund.På väg in till Lund nu, där han ska genomgå kylbehandling av hjärnan i förebyggande syfte. Jag åker efter i egen ambulans, och min sambo kör in tillsammans med mamma. han vägde 4700g. Vill be dig om att skicka mycket ljus till honom ❤️
  • Tack så mycket; behöver allt vi kan få 💙 kom nyss fram till Lund. Har inte hört något om honom än
  • Tack så mycket. Jag vet inte vart han är än,’jag är på universitetssjukhus i Lund, avdelning 44 (familje-BB) rum 11
  • Jag tror att han är på samma plan som jag (nr2) fast på neonatal avdelningen
  • Vet inte om jag får ha telefonen med mig hos honom… vet ingenting än
  • De har inte sagt något. Är ensam och väntar på att min sambo och mamma ska komma till mig
27 juni 21:03 Tack så jättemycket. Vi har varit hos honom nu, men inte fått komma så nära för de håller fortfarande på att koppla slangar och sådant. Vi fick flytta över till ett tv-rum så länge, och ska få lite att äta, så hämtar de in oss när de är färdiga . Men de har startat kylbehandlingen nu 

 

28 juni 11.27  läget stabilt, men läkarna kan inte säga något säkert ännu
28 juni 13.28 Han ligger drogad under tiden, har inte fått hålla honom ännu. Börjat pumpa bröstmjölk, och fick ge honom intravenöst av min egen mjölk kl 10 idag. De vill inte att magen ska jobba för mycket nu medan han ligger nedkyld (temperaturen ligger på 33-34 c). Gjorde ett ultraljud av hjärnan nyss, och det finns inga tecken på svullnad eller blödning. Fortfarande väldigt kritiskt läge, men allt som allt så går allt så bra som det kan just nu. De säger att vi ska ta det timme till timme.
28 juni 19.46 Han har varit väldigt ”vaken” idag . Tycker att han reagerar på våra röster mycket, man ser det på pulsmätaren och han har tittat mer på oss än han gjorde igår. De verkar positiva, och än så länge syns inga negativa förändringar sedan han kom hit igår. Han vägde 4700g, och ska få heta Alexius  
29 juni 13.52 Hej, har nyss pratat med läkaren.
Läget anses fortfarande vara kritiskt, men med tanke på allting så svarar han bra på behandlingarna. De har fått öka på hans lugnande så han sover mer idag ; vilket är bra, så hjärnan går på sparlåga med intryck mm.
Jag pumpar mjölk åt honom.  Känns skönt att det går framåt.
Jag lämnade blodprov imorse och anses för frisk för BB. Jag och mamma ska flyttas över till ett patienthotell istället, men kommer fortfarande vara på samma avstånd ifrån honom, och kunna besöka så ofta vi vill 💙

I stort kan man säga, att ingenting har blivit sämre sedan vi kom hit. Hans lever, hjärta och lungor verkar ha klarat sig bra. Tarmarna går på sparlåga, vilket är normalt med tanke på mediciner och kylan; han kan förbränna lite mat åt gången och en del får de suga upp igen. Han andas fortfarande själv, men har stöd ifrån syreslangen i näsan (inställd på minsta möjliga).

De verkar positiva allihop, men kan såklart inte lova något; för allt kan snabbt ändra sig om man har otur… vi tar det dag för dag, det är det enda vi kan göra; man vågar knappt hoppas, men det är ju svårt att låta bli. Gråter såklart mycket, samtidigt som man är så tacksam över att det gått så bra som det gått hittills. Kramar

1 juli Han är upptinad till 37c sedan 7 imorse, nu ska han ligga kvar i 24h, medan de trappar ner på mediciner mm. Och sedan blir magnetröntgen av hjärnan.
2 juli 12.13 Alexius har haft 37c sedan kl 9 igår morse 💙 men hålls fortfarande nersövd: vi ska på magnetröntgen 13:30 (kommer ta minst 1h), och sedan ska de börja väcka honom och trappa ner på smärtstillande . Därefter kan tuben äntligen försvinna så att vi kan få hålla i honom!! De gav honom napp inatt och sugreflexen är det inget fel på 🙏🏻 han har ökat matintaget också, och får nu 10ml per gång istället för 5ml- de ska eventuellt öka till 15ml ikväll. Kramar
  • Ja; han är verkligen jättefin 💛 vi sitter utanför magnetröntgen nu och väntar
2 juli 18.45 Fick svar angående magnetröntgen strax efter kl 17: vår pojke är frisk!!! Han kommer att ha exakt samma förutsättningar som alla andra nyfödda; vi tror knappt set är sant: man väntar liksom på det finstilta, ett ”men…” Beskedet är definitivt, det finns inga ”dolda fel” som plötsligt kan dyka upp; det går inte att feltolka resultatet! Helt jävla underbart; jag vet inte vad mer jag kan säga: bara gråter och känner mig svävande. Så vansinnigt tacksamma! Nu väntar vi på att han ska vakna upp efter att all medicinering tas bort; sedan kommer de att ta bort syrgastuben i näsan FÖR GOTT! Förmodar att vi kommer bli skickade till Kristianstad kort därefter, och vi ska äntligen få hålla om vår pojke på riktigt!!! Tack för alla tankar!  det är en stor dag imorgon, då vi ska få höra och hålla honom ! Kramar 
13 juli 10:32 Kolla så fint han rör armen nu: tycker det är jättestora framsteg! Innan kunde vi inte ens sträcka ut armen

Healing eller inte healing – vem vet hur det hade gått. Själv är jag övertygad om att healingen hjälpte till att ge denna lille pojke styrka. Idag är Alexius helt återställd.   

TACKSAM

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Vi båda föräldrar är också övertygade om att healingen bidrog till hans tillfrisknande; och vi är så väldigt tacksamma hela familjen! Tusen tack till alla inblandade, jag har förstått att ni var många 🙏🏼

Lämna en tanke