Min magiska bioresonans-terapeut

0

Idag var jag på återbesök hos min bioresonans-terapeut.

Och jag känner att jag vill berätta om hur jag har fått hjälp med mina magproblem som jag har haft hela mitt vuxna liv. Jag har genomgått många behandlingar, tarmröntgen, sjukhusvistelse m.m. Läkare i tre olika länder har under dessa 40 år inte kunnat hjälpa mig.

Så  plötsligt en dag får jag en klient som bokar medial vägledning hos mig. En mycket trevlig kvinna som helhjärtat berättar om MARKUS!!! Markus som har hjälpt hennes dotter att bli av med sina allergier.

VEM är då Markus?!

Detta var tidigt på våren och björkpollen-säsongen var på väg. Jag är björkpollen-allergiker. Så självklart blir jag nyfiken, kanske nåt för mig?
Jag fick ett telefonnummer av henne och ringde och bokade tid. 
Mitt första möte med honom var väldigt trevligt, eftersom Markus ÄR en utomordentlig trevlig ung man. Mycket engagerad i sina klienter och i sitt arbete. Han visade sig också vara en väldigt duktig terapeut. Han jobbar med något som kallas för Bioresonans-terapi. 
Man får ligga på en behandlings-bädd medan han pysslar med datorer, apparater och någon sorts stor pendel. Det kändes lite hokus-pokus första gången jag var där. Men medan jag låg där så såg jag också hela tiden Markus’ aura mot det vita taket och jag förstod att den här mannen var mycket speciell. Jag berättade för honom vad jag såg och att jag menade att han hade mycket healing med i sitt arbete. Tror inte han själv förstod detta just då!
Han fick ganska snabbt fram att jag inte tålde mjölkprotein, något som jag senare fick bekräftat av min läkare.  Och att jag hade svårt att smälta kolhydrater. Han gav mig en lista på sådant som jag borde utesluta ur kosten. Så det gjorde jag och gick nog 3 gånger i snabb följd hos honom. Därefter har jag gått cirka varannan månad under 1 år.

Jag har inga problem med magen idag, jag kan till och med unna mig någon glass ibland eller någon bulle utan att direkt få problem med magen. 

En hel del värkproblematik som jag hade är också borta.
Pollenallergin är tyvärr inte 100% borta ännu, men avsevärt mycket bättre.

Jag känner mig tacksam att jag vågade pröva denna terapi och att ödet styrde den kvinnan till mig, för även HON är en mycket speciell person, som jag är tacksam för att ha lärt känna!

För dig som inte vet vad bioresonans-terapi är, så kan du läsa mer på allerga.se

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke