Kontakt med Andra Sidan

0

I mitt arbete som medium har jag haft många fina upplevelser och ibland kan det vara svårt helt och totalt att förmedla det fantastiska underbara och vackra som förmedlas från Andevärlden.

Ibland kan jag få korta budskap och ibland blir det mycket mer än så.

Som idag, då fick jag lov att förmedla ett vackert budskap. Bilderna och känslorna som jag fick uppleva lämnade mig i tårar. Det är så mäktigt att det knappt går att förklara. Vilken enorm kärlek och värme som kan komma ifrån våra nära och kära på Andra Sidan. Det är inte alla gånger att de visar mig dessa bilder, men det händer ibland. 

Det enormt vackra ljuset som skiner på en, allt är vackert omkring en, man kan skymta bilder av andra människor som håller varandra i handen, allt är vackert, diffust, ljust och underbart och framför allt KÄRLEKEN.

Och ofta kommer budskap fram som att det är viktigt att ‘sakta ner’, ‘inte stressa’, ‘ge dig tid’ och var inte rädd för att göra förändringar i ditt liv. 

Men jag får ju också bilder av lidandet innan döden. Hur en person gick bort t.ex. Och den biten är inte alltid så rolig, men nog så viktig för att man ska kunna känna igen och kunna veta vem man har kontakt med.

Härmed vill jag ge er alla det budskapet att var rädda om varandra. Var ödmjuka och tacksamma och ta ingenting för givet. Men framförallt TRO, tro på att det finns ‘någonting’ på Andra Sidan och att våra nära och kära då och då kan komma med en hälsning.

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke