Ett tecken från Andra Sidan mitt i vardagen!

4

Hej på er som läser här!

Jag har inte bloggat på över ett år. Känns som mina energier tog slut. Det har hänt så mycket i mitt liv. Min livskamrat råkade ut för en allvarlig olycka, min dotter gick igenom en mycket svår graviditet och förlossning, jag flyttade och… Ja, mycket kan sägas om allt detta och jag kanske kommer att skriva om det senare.

Det var många omkring mig som behövde mig och jag fick lägga min energi på det som jag ansåg viktigast – min familj!

Dock har jag ett tag tänkt att NU ska jag börja blogga igen, skrivit ner några tankar… men ack, så hände nåt igen som tog min uppmärksamhet och energi. 

Men idag hände någonting spännande och roligt!

Jag har gett mig den på att idag ska här dammsugas, men jag var tvungen att byta påse. Något som jag absolut avskyr!
Jag har köpt nya påsar till dammsugaren, bara DET är ju lite jobbigt, vilken djungel av påsar…  Köpte påsar för nån vecka sedan, men glömt var jag hade lagt dem. Jag BRUKAR ju lägga dem på ett visst ställe i tvättstugan i en korg. Men där fanns ingenting! Så jag var ute och letade i bilen, om jag kunde ha glömt dem där. Rotade igenom alla väskor och stod i hallen och slog mig för pannan och tänkte inte så vackra tankar!!!

Så sa jag högt: – Ni som brukar visa mig var saker ligger som jag har glömt, om ni vill visa mig var dammsugarpåsarna ligger just nu, så ska jag verkligen TRO på att ni finns!

Haha, tro och tro, jag är ju medium så jag borde ju tro. Men just här i min bostad har jag märkt av några energier som jag inte är helt säker på, vem de tillhör.

Hursomhelst, det gick knappt en halv sekund, och min blick föll på en låda överst i en byrå, där jag ENDAST förvarar rökelse – inget annat!!!

Jag öppnar lådan, och där ligger förpackningen med dammsugarpåsarna!

Det där med att hakan faller ner på bröstet – tror det hände nu!

Jag säger högt: – TACK, TACK!!! 

Och jag känner hur något (någon) sveper förbi mig i hallen, det känns bra, det känns helt okej.

Känner ett stort behov för att dela med mig av denna upplevelse, sätter mig vid datorn och på skärmen står siffran 1414.

Jag slår genast upp under Angel Numbers och läser vad 1414 kan betyda, och det var verkligen ett budskap mitt-i-prick till mig just idag!

Så jag känner mig djupt tacksam OCH glad. Solen skiner och naturen ligger vacker här utanför min dörr.

Livet är underbart!

Hoppas att ni därute omkring också har fina dagar nu och ge aldrig upp, be om tecken, förr eller senare kommer ni säkerligen att få dem!

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Hej fina du <3
  Körde på motorvägen igår och var nära att missa avfarten hem då plötsligt rösten på gpsn säger "gör en u-sväng ??? Hoppsan jag upptäckte min avfart i sista sekunden där. Tack änglarna för hjälpen <3
  Jag tycker att det är tryggt och skönt att ha hjälp att ta till ;o)

  Ha en härlig helg
  Kram från Birgit

  • Hej Birgit! Tack för din berättelse 🙂 Javisst känns det tryggt att ha hjälp <3 Tur att du kom väl hem 🙂 Trevlig helg till dig med <3 Kram / Grete

 2. Trevligt att Du är tillbaka och delade med Dig. Får jag fråga var hittar man Angels Numbers?
  Pratar själv mycket med Änglarna och…ja …..tecken finns…..🦋🐞❤
  Önskar Dig en underbar fredag

  • Hej Kristina! Tack för att du skriver här 🙂 Angel Numbers finns det information om lite varstans på nätet, så jag föreslår att du söker på det. Bl.a. har Doreen Virtue skrivit en bok om det som heter just Angel Numbers 101. Bästa sökresultatet får du om du skriver t.ex. Angel Numbers och så den siffra som du vill söka på. Glad att höra att du också får tecken <3 Det är helt underbart! Lycka till i ditt sökande! Varma hälsningar härifrån <3 / Grete

Lämna en tanke