Onsdagsbloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

 Jag flyttade i våras och nu har jag bott i min nya lägenhet i lite över 2 månader och trivs jätte bra. Men det finns ’andra’ som trivs här med.

Det började med att jag liksom började se någon liten varelse röra sig i ögonvrån och så fort jag vände på huvudet för att kunna se klarare så försvann det. Sen började jag också förnimma en större ’skugga’ som försvann lika snabbt.

Min katt kan sitta och STIRRA på någonting – dock utan att resa ragg.

Min hund skäller åt någonting med jämna mellanrum, och ’det finns ingenting’ att skälla åt.

Nu har jag fått mer klarhet i detta och vet att det är en man och en hund som är med oss då och då, och det verkar höra till platsen här. Och det stör mig inte alls, de får så gärna vara här. Jag börjar tycka att det är lite småmysigt. Så gör nog även katten, för den är jätte lugn här. Hunden kan dock fortfarande få för sig att morra lite.

Jag har en väninna som kom på besök för ett tag sedan, och plötsligt utbrast hon:
– Grete, det stod en man i dörren!!!!
Jag låtsades som ingenting och frågade bara:
svarade hon, vet inte riktigt hur han såg ut, men han verkade snäll och bara nyfiken!
– Såg du hur han såg ut?

– Njaa… svarade hon, vet inte riktigt hur han såg ut, men han verkade snäll och bara nyfiken!

Och precis så är det!

Hur har du det hemma hos dig? Känner du av att det finns ’någon’ eller ’något’?

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej Grete ♡

    Tack för en trevlig och intressant blogg, jag älskar att höra och läsa om andras historier och berättelser om övernaturliga och andliga upplevelser, “Det Okända” som går i 7an på tv brukar jag titta på och så brukar jag läsa tidningen Nära. Jag tycker det skulle finnas en tv-kanal med bara ockult och andligt innehåll.

    Må så gott, Puss & Kram ♡ 🙂

    • Hej kallima 🙂 Tack för att du skriver här och jag håller helt med dig – det är jätte spännande att höra om andras berättelser 🙂 Och tänk om det kunde finnas en tv-kanal bara för detta, det skulle nog uppskattas av många tror jag. Önskar dig en fin sommar / Kram <3

Lämna en tanke