Onsdagsbloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

0

I dag vill jag skriva om att spå… eller rättare sagt om att BLI spådd!

Har du själv blivit spådd? Och slog det in?

Jag blir väldigt glad när någon återkommer till mig och berättar att det som jag spådde, det slog in. Och jag blir väldigt imponerad när någon annan spår mig och det slår in.

Och det har hänt flera gånger.

 

För några år sedan åkte jag med en väninna till en kvinna som spådde mig i vanliga spelkort, bara det tyckte jag var imponerande. På 15 minuter hade hon berättat för mig om allt som skulle ske den närmaste tiden. Och det som var riktigt spännande var att hon lät sin vänstra hand ramla ner från bordet och sa: – Oj, vilken TUNG ring du kommer att få på ditt finger!

Du ska förlovas!!!

Jag var singel då och hade inga som helst tanker på att jag skulle varken träffa en man eller förlova mig, så detta trodde jag inte ett dugg på.

Men ödet ville ju något annat – innan det hade gått ett år så hade jag träffat den mannen OCH förlovat mig och hade en jätte stor ring på fingret

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke