Onsdagsbloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

4

Ber du om tecken ibland?

Och känner du att du får svar?

I morse åkte jag i bilen upp till Varberg och medan jag körde så filosoferade jag lite och så sa jag högt för mig själv:

– Ge mig ett tecken! 

Fick bara för mig detta… tänkte nog mest på min hälsa.
 

Det gick bara några sekunder och där fick jag syn på en liten flock tranor som flög förbi!!!

När jag kom hem så slog jag upp i min bok om kraftdjur (kan rekommendera denna)
Vad betyder tranan?
Så här står det att läsa:

”Styrka: Kunskap, undervisar andra, graciös, långt liv och hälsa

Myter: I den keltiska världen representerade tranan den Trefaldiga Modergudinnan, (jungfrun, modern och den visa kvinnan vars livsstig reflekterar månens tre faser) en form som antogs av äldre duidiska kvinnor, speciellt de som tog hand om kvinnor eller fungerade som barnmorskor.

Tranan representerar också stor kunskap och vaktade över världen. Havsgudens Manannan Mac: Lirs fru Aoife förvandlades till en trana för att hon gav människorna kunskap. Men snarare än att stoppa henne från att undervisa kunde hon istället som trana flyga över hela världen och sprida visdom och hon levde i 300 år. Tranan är kopplad till ett långt liv och en legendarisk trana på ön Innis Kea i County Mayo ansågs ha funnits sedan tidernas begynnelse.

Tranan är en helig fågel i Japan och en symbol för hälsa och långt liv. Den kallas för välborne Herr Trana och enligt både japanska och kinesiska myter levde den för tusen år sedan eller mer.”

Tja, där fick jag kanske svar på mina funderingar runt hälsan och en annan sak… den senaste tiden har jag fått många förfrågningar om att hålla kurser igen. Så det där med att undervisa, det får jag nog ta tag i.

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Tecken ber jag inte så mycket om för jag har fått mit stora tecken den dagen far gick bort. Men jag kan ibland när jag kör bil känna om det är nåt på brevid vägen. Då lyssnar jag på känslan och blir väldigt vaksam. Min känsla är mitt “vapen” känns det som. Så lyssnar mer och mer på den. Ber jag min man sakta ner om han kör ja då kommer det nåt djur längre fram och korsar vägen oftast rådjur. Det är bra att ha den men ibland är det jobbigt då man innan vet vad komma skall. Däremot ber jag oftare och oftare om änglarnas närvaro och när de kommer så omsluts jag av mjukhet. Värme. Trygghet. Det är häftigt . Kram alla

    • Hej Annika 🙂 Så tacksam för att du berättar detta <3 Och som du skriver… det kan ibland vara lite jobbigt att veta innan… kan faktiskt känna igen det där. Och änglarnas närvaro som omsluter dig, så helt underbart att läsa. Varma hälsningar <3 Grete

    • Hej Helene 🙂 Tack för att du ger mig beröm <3 Ja, jag känner så mycket för att undervisa. Det är så himla roligt att se när människor utvecklar sig eller rent av får en AHA-upplevelse och börjar växa andligt. Varm kram till dig <3 / Grete

Lämna en tanke