Onsdagsbloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

0

ADD, ADHD, OCD… bokstavskombinationer, diagnoser… vad står det för? 

Någon som är annorlunda?

Vad är normalt?

Då och då möter jag ungdomar som har olika diagnoser med autistiska inslag, bokstavskombinationer, eller som helt enkelt är lite annorlunda.

Ofta har de tyvärr väldigt dålig självkänsla, eftersom de känner att de inte är lika ’duktiga’ som sina jämnåriga i skolan. De kan känna sig utanför även om vissa inte känner något större behov av den sociala gemenskapen. Men just detta att känna att man ÄR annorlunda, man är inte dum i huvudet, men man kan ha svårt för t.ex. matte eller att skriva. Kanske motoriken inte är riktigt bra. Och i det samhälle som vi lever i idag, då framhäver vi den perfekta individen. Allting ska vara ’så riktigt’. Affischer och bilder möter våra blickar överallt dit vi går. Vackra fulländade individer. Men verkligheten ÄR annorlunda! 

I de möten och samtal som jag har haft med ungdomar med s.k. bokstavskombinationer,  då har jag känt en helt otrolig värme och förståelse. Som medium har jag många gånger känt att de har följeslagare som guidar dem. Vi har fått väldigt bra kontakt!

Om det är möjligt så försöker jag peppa dem och berättar för dem att de är väldigt speciella. Många gånger kan jag se att de lyser upp och det gör mig glad. Att skriva dikter, rita, måla eller att ha en egenskap som är helt unik som t.ex. att kunna urskilja smådetaljer etc. Vad gör det då att du t.ex. är urusel på matte och inte förstår det, eller att du har svårt att läsa eller skriva, om du kan se och förstå så mycket mer än det som andra kan se och förstå.

Tack för att jag fick möta er på min väg i livet!

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.

Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke