Onsdagsbloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

Jag fick ett telefonsamtal från en av mina gamla kursdeltagare. Hen var lite upprört eftersom hen hade haft drömmar om katastrofer som skulle inträffa. Sanndrömmar… Hen hade till och med fått datum och årstal på detta. Hen kände sig helt förtvivlad och frågade mig:

– Vad ska jag göra med detta?

Ja, vad KAN man göra med det? 

Jag har själv haft många sanndrömmar, vissa har redan inträffat och vissa återstår att se, om det verkligen är en sanndröm.
Det kan kännas oerhört tungt att bära på och man känner att man vill varna sin omgivning. Men samtidigt så vet man ju inte säkert om det verkligen kommer inträffa. När det väl gör det, så vill man inte gärna stå där och säga :

– Ja, jag hade ju rätt!

Ska man gå till polisen?

Vem ska man berätta det för?

Vem vill tro på det och ta varningen på allvar? 

Man vill heller inte skrämma folk i onödan!

Någonting som har hjälpt mig, det har varit att skriva ner mina drömmar. Jag har köpt små böcker och lagt vid sängen, och så fort jag har vaknat efter en sådan dröm, så har jag skrivit ner det, med datum och tid. Detta har jag mest gjort för att senare kunna bläddra tillbaka i boken och jämföra min dröm med det som sedan inträffade. Jag har flera sådana böcker, och mycket återstå att se, om det verkligen inträffar.
Genom att skriva ner det så har jag liksom ‘släppt’ det ifrån mina tankar, så på det viset känner jag att det hjälper mig.

Har du drömt sanndrömmar?

Har du fått förvarningar om att något ska inträffa?

Skriv gärna och berätta!

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ann-Charlotte on

    Sanndrömmar blir sanna så länge man följer det spåret, tar man ett steg åt något annat håll kan framtiden ändras. Sanndrömmar är något som kan hända, framtiden är inte huggen i sten.

    • Hej Ann-Charlotte 🙂 Tack för din kommentar. Och jag kan hålla med dig till viss del, men om man i drömmen ser större katastrofer som inte handlar just om en själv, så handlar det inte om att man följer det spåret, då känns det som man inte kan påverka det alls. Men självklart kan andra omständigheter ändra sig och framtiden ändras. Framtiden är – som du säger – inte huggen i sten! Kram <3 / Grete

Lämna en tanke