Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

I dag vill jag skriva om ängla nummer (Angel Numbers) 

Har du upplevt att en siffra hela tiden upprepas för dig?

Att du ser en siffra som upprepar sig, t.ex. 333, 111, 222, på mikrovågsugnen, bilskyltar, klockradion eller varsomhelst?

Om det är så, så försök komma ihåg vad du tänkte på i samma ögonblick som du såg siffran. Skriv gärna ner det. Kolla sedan vad ängla numret står för. Det går att googla på detta på nätet eller varför inte köpa en bok om detta.

Personligen gillar jag denna bok av Doreen Virtue 

Senaste tiden har jag själv sett siffran 1111 

Det har hänt nu så många gånger att jag känner att det inte kan vara tillfälligt. På klockans display i bilen, min mobiltelefon, på datorn….
och detta har stått på i över en vecka!!!
Så vad betyder detta?

 

 

Jag är inte särskild bevandrad inom detta område, så jag har ju fått googla lite på 1111

Och jag läser att det kan vara änglar som försöker göra mig uppmärksam på att de finns i min närvaro och vill förmedla något. Vad?

Jag läser med intresse vad som skrivs om siffran 1111 och jag förstår det som att det kan betyda förändringar, ett uppvaknande, att jag ska tänka positivt för att kunna manifestera positiva händelser i mitt liv, att jag går igenom ett spirituellt uppvaknande, jag ska använda min inre visdom och intuition för att guida mig själv och andra, änglarna hjälper mig i mitt ‘ljusarbete’.

Och det låter ju väldigt trevligt!

Nu ska jag försöka vara extra uppmärksam på vad jag tänker på när jag ser siffrorna – ifall de dyker upp igen.

Och jag säger tack till alla änglar som ger mig budskap.

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Annelie Bernvall on

    Jag älskar naturen. Jag älskar dess växlingar i färgskala. Känner stor ödmjukhet. Tacksam att leva här och nu.

    • Hej Annelie 🙂 Tack för att du skriver, och jag delar verkligen din glädje över naturen. När man ger sig tid att känna in och lyssna till naturens alla ljud och dofter. Och som du säger dess växlingar i färgskala, det är helt underbart. Och nu när våren gör sitt intåg med alla blommor och fågelkvitter, då är det underbart att leva här och nu. Varma kramar <3

Lämna en tanke