Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

Skyddsänglar – har du någonsin känt att du har fått hjälp av en ängel? 

Har du någonsin råkat ut för en olycka och på något oförklarligt vis klarat dig utan allvarliga skador?
Kände du någon närvaro? Såg du något?
Förra helgen ramlade jag och slog mig, och de som bevittnade detta sa att jag hade tur. Ja, jag blev visserligen lite blåslagen och öm i kroppen, men jag kunde lika gärna ha slagit i trappan som var bara några millimeter ifrån mig. Jag minns att jag ramlade, men det var som ett par sekunder i fallet som jag minns som i slow-motion, en lite underlig känsla. Och pladask… där låg jag på magen utan några större skador. Hade jag tur? Fick jag hjälp/skydd? Eller blev det bara så? Ja, man undrar…

Jag vill berätta en annan historia, och det hände för snart 25 år sedan. Och då måste vi haft hjälp ifrån ovan, det är jag helt övertygad om.

Vi bodde i en villa på en liten gata och en dag var bara jag och min 5-åriga dotter hemma. Hon sa att hon hörde någon ropa på hjälp och jag gick ut för att kolla. På andra sidan gatan hos min granne, en stor och muskulös man, där såg jag att hans bil stod på garage-uppfarten och han låg på knä framför ena hjulet med båda händerna inne under skärmen.

OCH HAN SATT FAST!!!!

Han hade använt en gammal domkraft för att hissa upp bilen och skulle meka med någonting ovanför hjulet. Domkraften hade trillat ner och bilen hade ramlat ner över bägge hans händer – han satt ohjälpligt fast!

Han ropade på mig att använda domkraften, så jag försökte, men den var urkass – det gick helt enkelt inte.

Och det var nu det hände – detta otroliga, som jag först efteråt förstod, att det just VAR helt otroligt!

Jag böjde mig ner och LYFTE bilen!!!!

Det kändes helt overkligt, också som i slow-motion, nästan som i en dimma, vet inte hur jag ska förklara det. Men bilen kändes inte tung för mig, jag bara lyfte den lätt som en plätt. Så kändes det!
Han drog ur händerna och slängde sig på marken. Denna kraftiga man med handleder säkert dubbelt så kraftiga som mina. Han hade stora ljusbruna blåsor tvärs över handledarna.
Jag sprang in och ringde ambulans (detta var innan mobiltelefonens intrång i mitt liv).

Och det första de frågade var: – Har händerna gått av?

Åh, herregud! Tänkte jag, kan de gå av!

Men ambulansen kom, och han fick vård och naturligtvis kom han in och tackade mig sen, denna underbara man.

MEN… när min man kom hem från jobbet, så frågade han vad jag hade gjort, eftersom jag var helt blå runt käkarna. Och jag berättade att jag hade räddat min granne genom att lyfta bilen.

Han blev lite underlig en liten stund och sa:

– Vet du vad en sådan bil vägar?

Nej, det hade jag faktiskt ingen aning om, och hade aldrig för ett ögonblick tänkt på det. Alltså liksom tänkt att det skulle vara omöjligt att lyfta den.

Det var en Volvo Herrgårdsmodell

som förmodligen vägde över ett ton.

 

 

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Heléne Jonsson on

    Vill berätta vad som hände Robert min sambo för någon månad eller två.Vi har en foodtruck som säljer Fish and Chips och Robert stod och torkade med papper runt dom två Fritöserna som friterad.Oljan kokar och allt som kommer i oljans väg blir kokat eller friterat….Robert torkade som sagt runt Fritöserna och slant med handen ner i Fritösen med kokhet bubblande olja….kände ingenting och tog upp handen från kokande oljan och det syntes ingenting och han kände ingen smärta eller fans inga brännskador eller något sådant.Han tittade på handen och var helt förstummad..berättade om händelsen för mig och vi konstaterade att det måste varit änglavakt☺☺☺☺

    • Hej Heléne 🙂 Tack för din kommentar, det är otroligt spännande att läsa din berättelse. Din Robert måste verkligen haft änglavakt. Blir varm i hjärtat av att läsa detta <3 Stor kram / Grete

Lämna en tanke