Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

I dag vill jag skriva om att förlåta. 

Om styrkan i att kunna förlåta och lugnet i din själ, när du HAR förlåtit

Det är inte lätt att förlåta, vissa saker går inte att förlåta, och man behöver inte förlåta

En person i mitt eget liv hade gjort mig väldigt illa och svikit mig. Jag hatade den personen och kände ett stort hämndbegär.
Fysiskt mådde jag också dåligt, det var som om all den negativa energin tärde på min kropp.

Jag sökte hjälp hos en terapeut, där jag fick massage och healing. Och under en av dessa behandlingar sa hon till mig: – Du måste förlåta, annars blir du inte frisk!

Detta tänkte jag på ett bra tag och jag förstod att hon hade rätt, men det var ändå inte så lätt att förlåta. Men det kom med tiden, jag la det mer och mer bakom mig och idag har jag förlåtit till 100%, och det känns mycket lugnare i min själ.

 

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Att förlåta Är svårt ibland
    Men Har förlåtit mamma för länge sedan det hon utsatte oss för som barn
    Men alkoholism Är en sjukdom och då tänker hon inte ❤

    • Hej Brita 🙂 Javisst kan det vara svårt, men jag är glad att höra att du har förlåtit din mamma <3 Det måste ha varit jobbigt för dig som barn. Skickar ljus och kärlek till dig <3 / Grete

Lämna en tanke