Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

4

Välkommen till onsdagsbloggen 

Idag vill jag berätta om en upplevelse som är väldigt aktuell för mig och min dotter.

Eftersom hon separerade och gick in i en ny relation för några år sedan så bad hon mig lägga kort för henne, och det gjorde jag ett par gånger och varje gång såg jag en graviditet. Men jag valde att inte berätta allt som jag såg, eftersom många känslor var i upprör hos henne.
Tiden gick och allting blev stabilare och en dag kom hon till mig och berättade att hon väntade barn. Hon märkte att jag inte blev förvånad och undrade varför jag tog det så ‘lugnt’.
Jo, sa jag, för jag visste att du skulle bli gravid innan detta året var slut, alla kort som jag la för dig visade på detta. Men jag ville låta dig komma själv till mig och berätta.
Efter ett tag så berättade hon för mig att de hade fått veta att det skulle bli en flicka och att förlossningsdatum var satt till 14:e mars.
Återigen blev jag inte förvånad, och jag kunde berätta för henne att jag hade sett flickan i en dröm, en liten flicka med mycket hår och jag hörde namnat Matilda.

Namnsdagen för Matilda är just 14:e mars!

Och i går den 14:e mars blev jag mormor till en liten fin flicka med en ordentlig hår-kalufs på huvudet. Allt som jag såg hade stämt och jag känner mig tacksam inför livets mirakel!

 

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke