Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

0

Hur mycket vågar du lyssna på din egen intuition? 

Att lära sig använda sin intuition och våga lyssna på den, det kan vara en stor hjälp när man måste träffa olika val i livet.

Man kan träna på detta, och jag lägger själv stor vikt vid detta på mina kurser. Det är även en stor hjälp i mitt arbete.

Här hittar du ett av mina tidigare blogginlägg som handlar om hur du kan träna upp din intuition.

 

 

Lär dig lita på din intuition och ta emot budskap. DEL 1

Jag skulle kunna ge flera exempel från mitt eget liv, och ett av dem hände alldeles nyligen:

För ett tag sedan blev jag inbjuden att hålla kurser i ett annat land, och det skulle innebära mycket resande för mig just i maj månad. Jag kände mig smickrad och ville verkligen gärna göra detta, men ändå så kände jag på mig att det var ‘nåt’, kunde inte riktigt sätta fingret på det. Så jag tvekade helt enkelt! 
Samtidigt så har jag fått besked att huset som jag nu bor i, det ska rivas, och jag är tvungen att leta nytt boende. Jag sökte och fick en ny bostad, tidigare än beräknad. Så jag ska flytta i maj!!!!
Med facit i hand så är jag glad att jag tackade nej till diverse engagemang i den perioden, eftersom jag inte orkar med för mycket ‘ståhej’ omkring mig. Att flytta med allt vad det innebär, det räcker gott och väl för min del!

Känner mig tacksam att jag lyssnade till min intuition/magkänsla

 

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke