Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

 Har du någonsin haft kontakt med en ängel?

Jag ska berätta om en kontakt som jag hade med en ängel.

Det är flera år sedan och jag hade fått ett kedjebrev på mejlen om att bjuda in en ängel till mitt hem. Jag är egentligen inte alls förtjust i kedjebrev och det där med änglar trodde jag sisådär på. Men hursomhelst så bestämde jag mig för att pröva.

Så jag följde dessa instruktioner i mejlet:

  1. Göra i ordning ett bord eller någon plats och ställa en vit blomma där
  2. Ställa fram ett vitt ljus på bordet som skulle tändas, när ängeln skulle komma
  3. På ett bestämd klockslag skulle jag öppna ytterdörren och bjuda in ängeln
  4. Jag skulle skriva till mejl-avsändaren att jag ville ta emot ängeln på det klockslaget
  5. När jag hade haft besök av ängeln så skulle jag också släppa ut den igen på en bestämd tid, och skicka den vidare till nästa person i kedjebrevet. 
Jag följde alla instruktioner till punkt och pricka och när det var dags att släppa in ängeln, så stod det en vit blomma och det var tänd ett vitt ljus och jag hade förberett mig lite mentalt och skrivit ner några frågor på ett papper, som jag tänkte ställa till den där ängeln, som jag full av skepsis tänkte bjuda in i mitt hem.

På klockslaget så öppnade jag ytterdörren och stod där i dörröppningen en stund och tänkte:

– Jaha, nu tror väl grannarna att jag har blivit helt idiot!

Så kände jag som ett vindpust svepa förbi mig. Jag såg ett väldigt svagt vitt sken och i samma stund hade jag alla svaren på mina frågor i huvudet. Svaren på de frågor som jag hade skrivit ner på pappret, jag bara visste svaren i samma stund.

Det var ett helt magiskt ögonblick!

Jag stängde dörren och gick in igen och under den tiden ängeln var hos mig, då hände det egentligen inte så mycket mer annat än att det kändes väldigt fridfullt. Och jag släppte ut den igen på avtalad tid!

En väldigt speciell upplevelse som jag aldrig kommer att glömma.

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke