Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

0

I dag tänkte jag skriva om sanndrömmar

Har du drömt sanndrömmar någon gång?

Drömt någonting som du efteråt kom ihåg så klart, och när det inträffade på riktigt så bara visste du att det var det som du hade sett i din dröm.

Själv har jag drömt sanndrömmar sedan jag var barn, både på gott och på ont. Ibland har det varit hemska olyckor och händelser som jag har drömt om länge innan det inträffade i verkligheten. Ibland har det varit bra och glädjande saker som jag drömde skulle hända. Det är märkligt och underligt och jag kan inte svara på varför jag och andra får dessa förvarningar i drömmen.
En övergång började jag skriva ner i en drömbok, när jag hade drömt en sanndröm. Skrev datum, vad jag drömde… och sedan när det inträffade i verkligheten så skrev jag ner det. Jag gjorde det mest för att försöka lära mig, varför jag fick dessa drömmar. Numera skriver jag sällan ner någonting, men jag har många drömmar som står helt klart i mitt minne och som ännu inte har inträffat. Men jag vet med mig själv att de förmodligen kommer göra det, precis som tidigare.
För ett tag sedan drömde jag att en kär vän till mig skulle återförenas med sin son, som han inte hade hört ifrån på länge. I drömmen stod de på en strand och det blev ett väldigt kärt möte. Naturligtvis hoppades jag att det skulle inträffa på riktigt, men jag förstod inte alls varför de just skulle stå på en strand. Nu kom det sig att vi nyligen åkte till ett ställe, där vi bodde intill en strand. Det kom ett telefonsamtal ifrån sonen, där han frågade om de kunde träffas. De träffades på stranden, precis som i drömmen, jag såg dem stå där tillsammans. En trevlig dröm och en trevlig händelse!

Vad har du sett i dina drömmar?

Och har det inträffat?

 

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke