Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

0

Har du upplevt att du har fått budskap i drömmen?

Och hur visste du med dig att det var ett budskap?

Jag får ofta budskap i drömmen, tror det kan bero på att jag då i sömnen är totalt avslappnad. Men det kan också hända mer under vissa perioder. Ibland ber jag om att få ett budskap. 
Det kan vara olika saker och det är inte som en sanndröm utan mer att jag – när jag vaknar – vet med mig vad jag ska göra i en speciell situation. Och jag kan se det i drömmen som bilder eller som en liten filmsnutt om just den situationen.

 

Jag försöker fånga mina tanker från natten genom att sätta mig och skriva en stund varje morgon. Eller om jag vaknar under natten, så skriver jag ner vad jag fick till mig.
För mig har detta blivit en stor hjälp i olika situationer och kan stärka mig i mina beslut.
Om du inte har upplevt detta ännu så försök att när du lägger dig på kvällen att be om något budskap. Ha gärna papper och penna jämte sängen. Lyckas det inte första gången, så ge inte upp, försök att komma ihåg vad du drömde!

 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke