Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

Idag vill jag skriva om mina ängla-kort.

Jag har fått för vana att varje morgon ta ett kort för dagen, jag ber om ett budskap för dagen.
På kvällen innan jag går och lägger mig eller också nästa morgon, så tittar jag på kortet och ser om budskapet stämde med det som hände under dagen.
Förbluffande ofta så gör det det! Även om jag kan få ett kort som jag tänker att det där är ju strunt, så när jag kollar sedan, så har det ändå funnits ett budskap i det.

Pröva själv och se vad du får fram.

Har du inga ängla-kort så ta andra kort.

Detta är också ett bra sätt att lära känna sina tarotkort t.ex. Om du varje morgon tar ett kort ur tarotleken på samma sätt som med änglakorten.

I går morse tog jag detta kort 
som betyder ‘överflöd’ och jag fick verkligen det, jag fick ett mycket speciellt erbjudande och jag tackar för vägledningen och budskapet som jag fick!

Vilka erfarenheter har du med detta? 

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Helene Jonsson on

    Ok va bra. Tills jag köper ängla kort så kan jag ta ett kort ur Tarot kortleken då..och läsa vad det kortet betyder ochcrelatera det till just den dagen.. stämmer detta?

    Kram Grete😍

Lämna en tanke