Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

2

Idag tänkte jag skriva om aura-seende.

Är det några av er som kan se aura eller har haft några speciella upplevelser med aura-seende?

Det är väldigt spännande när man börjar förnimma auran som är det energifält som omger allt levande.

Vissa personer kan se auran ganska tydligt medan andra behöver träna upp sin förmåga att se. Men jag tror att vi alla kan lära oss att se eller förnimma auran. 

Om du är intresserad av att träna upp ditt aura-seende, så kan du läsa mer i länken här, där jag på ett enkelt sätt beskriver hur man kan lära sig att se auran. Mitt tips till dig är att ge inte upp om du tycker att du inte kan se någonting. Fortsätt träna… du kan träna på vänner, familjemedlemmar t.ex. Sitt eller stå en stund och titta på den fysiska kroppen och försök att förnimma vad som finns utan omkring den fysiska kroppen, snart kommer du att kunna förnimma att det finns någonting mer.

 

Lär dig att se auran…

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jag har börjat träna och tycker det är helt fantastiskt när jag ser men det är som om jag blir rädd och kan inte titta så länge. Tittade mot en gran som står på grannens tomt och det blir som ett starkt vitt sken runt hela granen så jag blir bländad. Tycker detta med auror är så intressant ☺❤

    • Hej Yvonne! Tack för att du skriver och delar med dig <3 Av det du beskriver så känns det som du har en stark förmåga och skulle kunna träna upp den ytterligare. Du behöver inte vara rädd inför detta 🙂 Men om du känner någon form för obehag under träningen, så stoppar du upp och försök jorda dig. Sen fortsätter du någon annan gång – ta ett steg åt gången. Det kan ta sin lilla tid att utveckla detta. Och som du skriver – det ÄR väldigt intressant och spännande, eller hur? Kram <3 / Grete

Lämna en tanke