Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

0

En fråga som jag ofta får:   

– När började du märka att du var medial?

Jag minns långt tillbaka i mitt liv, från jag var ca 2 år gammal. Och så långt tillbaka i mitt liv kan jag minnas att jag såg och hörde märkliga saker. 
Jag minns så klart och tydligt en natt när jag var 5 år gammal. Den står helt klart i mitt minne, det var ingen fantasi, det var på riktigt. En fantastisk upplevelse som jag aldrig har kunnat glömma. Mitt i natten vaknade jag, det var mörkt i rummet. Jag satte mig upp i sängen och tittade helt fascinerad ut mot mitten av det stora rummet. Där mitt i sovrummet fanns ett ljussken som kom från ovan. Det såg ut som om det lyste nerifrån taket av rummet och ner på golvet, nästan som en projektor. Ett vitt sken som helt begränsade sig till just mitten av rummet, det lyste inte alls upp resten av rummet. Inne i detta ljus så var det en ring av små varelser som dansade runt. De dansade runt i en ring och såg jätte glada ut, de vände sig då och då om emot mig och log emot mig. Det var inte tomtar eller troll, jag kan inte minnas några klädesplagg eller färger. Bara att det såg ut som små människor på ungefär en meters längd, det var inga barn heller. Det fanns ingen musik eller ljud annat än ett  väldigt ihållande ljud som lät som ett väldigt högt ’PLIIIIIIINGGG’ alltså ett ljud som bara hördes så…. Jag minns att jag tittade runt på mina syskon som sov i samma rum. Jag kunde inte förstå att de inte vaknade. Men så plötsligt så försvann det bara, plötsligt så var det totalt borta, och jag kände mig inte rädd utan lite upprymd.

Har du några speciella upplevelser från din barndom?

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer. Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke