Onsdags bloggen – Andliga frågor och berättelser för dig!

16

Kära läsare!

Jag har tagit en liten paus ifrån bloggandet. 

Tiden har jag använt till mycket eftertanke, meditation och stunder där jag har vistats mycket i naturen.

Men jag har också i många olika sammanhang träffat personer som ställer frågor till mig angående mitt mediala arbete. Och jag förstår att många kan känna sig nyfikna. Dels kanske för att man själv har upplevt ‘något’ och dels därför att man helt enkelt är skeptisk inför detta.

Därför tänkte jag börja blogga om olika frågor som kan dyka upp.

En fråga som jag fick nyligen var denna:

– Hur gör du när du har en personlig konsultation?

Jag börjar alltid med att känna in energierna runt klienten och då brukar jag känna ganska snart om vi har med oss besök från Andra Sidan. Om vi har det så frågar jag om man vill att jag förmedlar kontakten. En del personer kan tycka att detta känns lite kusligt eller är för känsligt och väljer därför att inte få budskap den vägen.
Jag ber Andevärlden om att komma fram och för det mesta kommer det någon som på något vis har anknytning till klienten. Jag brukar få till mig känslorna i min kropp, jag känner av vilka sjukdomar och känslor som den avlidna hade, innan den gick bort. Hur den var när den levde, jag får till mig bilder och ord. Det känns som ‘en film’ som visas för mig och jag kan känna deras känslor, smärta och hur de såg ut. Allt detta försöker jag förmedla till min klient. Det är viktigt för mig att de kan känna igen personen, så jag ber ofta om ett speciellt kännetecken. När min klient kan känna igen personen från Andevärlden, det är då jag förmedlar budskapet som de kommer med.
Beroende på vilka frågor man vill ha svar på så brukar jag ta fram mina kort och kan med hjälp av dem lämna ytterligare budskap och svara på klientens frågor.

Varje onsdag skriver jag lite här och  läser era kommentarer.
Här kan du ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.
Jag önskar att vi ska kunna sprida goda energier på bästa sätt. Därför håller vi en god ton. Innehållet ska vara relevant. Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg som inte följer dessa riktlinjer.
OBS! Jag spår inte i denna blogg, så har ni frågor där ni vill bli spådda, då hänvisar jag till Tarotguidernas telefonlinje, där jag och mina kollegor jobbar enligt schema.
Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

16 kommentarer

 1. Helene Jonsson on

  Oh va kul att se dig här..snart ses vi ☺
  Kände för två veckor sedan doft av rökelse och av kaffe..blev förvånad för det va så klara dofter om än väldigt kort.Detta va nytt och jag har aldrig känt det förut..kunde det ha varit något budskap eller kontakt från andra sidan.Betyder det ngt särskilt med doft av rökelse tex.

  Kram Helene

  • Hej Helene 🙂 Så roligt att du skriver här på min blogg 🙂 Att du har känt doften av rökelse och kaffe, det kan mycket väl vara så att någon från Andevärlden har försökt att göra sig påmint. Just rökelse tror jag nu inte betyder något specifikt. Det som du ska gå på, det är VAD betyder detta för dig? Kan du associera dofterna med någon eller någonting? Kram <3 / Grete

 2. Hej Grete!
  Jag har börjat pendla de sista 3 månaderna och får alldeles fantastiska svar från andra sidan. Än så länge är det bara mina egna avlidna släktingar som pratar med mig. Upplever det som de nästan står i kö för att få säga sitt. Får både namn, månader och datum givna till mig…
  Min fråga är, kan man lita på svaren man får? Verkar som att mycket är förutbestämt? Ville fråga någon som dig, som har stor erfarenhet… Tack så mycket och ha det så gott 😉
  Hälsningar Annette

  • Hej Annette 🙂 Tack för att du skriver här i bloggen 🙂 Det låter väldigt spännande med ditt pendlande. På din fråga om man kan lita på de svaren som du får genom pendeln, så vill jag säga att JA, lita på informationen som du får till dig, du får den ju någonstans ifrån. Även om du kanske inte bör styra ditt liv och din vardag helt efter detta. Men ett tips är att skaffa en liten bok där du skriver ner datum och kanske klockslag varje gång du ställer frågor och pendlar. Skriv dina frågor och svaren som du tycker dig få. Sedan kan du kanske se som en röd tråd i detta. Viktigt när man sysslar med detta på egen hand att det inte blir ‘önsketänk’, jag menar att du själv lägger svaren. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 Lycka till med pendlandet! Kram <3 / Grete

   • Tack så mycket för ditt svar! Nej då, något önsketänk är det inte, för de stavar långa meningar till mig, så det är inte bara ja och nej frågor jag får svar på! 🙂 Fantastiskt spännande…tack än en gång! Hälsningar och Kram Annette

    • Hej igen Annette 🙂 Detta låter ju väldigt spännande och jag förstår att du är fascinerad av det 🙂 Mitt tips till dig är – skriv ner frågorna och svaren som du får sen. Jätte intressant… Kram <3 / Grete

 3. Hej Grete.
  Är mycket intresserad av det andliga nu. Det har börjat för ett år sedan. Jag vet bara inte hur jag ska prata med min vägledare. Hur pratar du med din Skyddsängel? Hur vet jag att om den svarar? Frågar ofta vad den heter. Men får inget svar. Kan du skriva hur du viste att det var svar från andra sidan? Tack så jättemycket 😄

  • Hej Marlena 🙂 Tack för att du skriver här! Som svar på din fråga vill jag säga att jag tror det är skillnad på att få svar från Andevärlden, alltså avlidna personer som kommer med ett budskap och svar från guider och änglar. Vi måste alla lära känna vår egen guide, och när det är dags så kommer du att märka det utan att tvivla 🙂 Det kan ta olika lång tid för olika personer. Men du kan pröva att gå in i en meditation, där du ber om att få möta din guide. Det finns flera sådana meditations-skivor att köpa på nätet t.ex. Kontakten med sin egen guide tycker jag är väldigt personlig och kan nog skilja sig från person till person. För min egen del så får jag alltid som en liten ‘push’ därifrån som ett bekräftande, när jag ställer frågor eller tänker på någonting speciellt, det känns direkt och jag bara ‘vet’ att det kom därifrån. Det kanske kan kännas som en ‘ingivelse’ eller ‘en tanke’. Men jag kan också få budskap i drömmar, där min guide visar sig eller helt enkelt tar med mig på ‘en resa’. När det gäller att få svar från Andevärlden från avlidna personer, så känns det för mig annorlunda, då får jag oftast en liten ‘rysning’ ibland kan det t.o.m. vara så starkt att håren reser sig på armarna 🙂 Då VET jag att nu är någon med mig, och då frågar jag helt enkelt vem det är och vad de vill. Ibland SER man gestalten stå där. Allt detta här, det är någonting som man kan träna på, man kan träna på att uppfatta signalerna rätt. Antingen genom att gå en kurs, där läraren guidar dig igenom det hela och där du kan lära dig att känna in och lita på det som du får till dig. På mina egna kurser lägger jag t.ex. stor vikt vid att förklara att man måste ‘öppna upp’ sig när man vill jobba med Andevärlden och sedan ‘stänga ner’ igen. En del personer kan vara så känsliga att de kan må dåligt om de är ‘öppna’ hela tiden. Så det kan vara bra att lära sig hur man hanterar dessa kontakter. Så om du är så pass intresserad, då rekommenderar jag att du också går en kurs hos något duktigt medium. Lycka till framöver! Kram <3 / Grete

 4. Hej, i mitt förra hus hände ibland oförklarliga saker, tv som slogs av flera gr då jag slagit på den osv. Vaknar av att sängen skakar, i ett av rummen tycktes alla bli energilösa, rent sv somna var gång vi satt där. Konstigast var gången då jag möttes av ett stort eldsklot som kom rakt emot mig, detta är idag ca 15 år sedan och jag vet inte om jag inbillat mig eller vad detta var, speciellt eldsklotet! Mvh kicki

  • Hej Kicki! Tack för att du delar med dig av din upplevelse 🙂 Det är ju en väldigt spännande berättelse fast lite läskigt samtidigt, eller hur? Jag tror inte att du har inbillat dig, utan att du har upplevt detta som du berättar. Sen kan det vara svårt så här i efterhand att förklara exakt vad det var. Hur är det där du bor idag? Hoppas det är lugnare för dig där 🙂 Kram <3 / Grete

   • Hej! Idag märket jag ingenting över huvudtaget , kan tycka det vore spännande att få uppleva något igen, och kanske vara mer medveten om det, är intresserad av andelivet och den andra sidan 👻😊/ Kicki

 5. Brittlouise on

  Hej Grete
  Tala med dig i helgen då jag var ledsen och nere.
  Du fick kontakt med min man som då sa att nu är det dax att ta sig i kragen och att jag skulle gå ut mer .
  Han visa svanen för dig .Efter jag pratat med dig körde jag ner till vattnet och det första jag ser är 2 vita svaner.
  Du sa att svanen var där något andligt över .Vill höra närmre om det på vilket vis?
  Kram o tack Grete för du finns och all hjälp du givet mig i dom svåra stunder.
  😊Brittlouise

  • Hej Brittlouise!
   Vad glad jag blir att du skriver till mig här <3 Jag minns så väl våra samtal och kontakten med din underbare man, full av humor och mycket känslor <3 Och ja, jag minns att han visade en svan och sa att du behövde komma ut! Och så såg du 2 vita svanar – känns så himla fint 🙂 Det står skrivet mycket om svanens betydelse. Men framförallt står svanen för transformation. Och det var ju lite av budskapet från din man 'att ta dig i kragen'. Ett budskap till dig ifrån mina orakelkort Svanen är detta: "Svanen påminner dig om att du ska försöka se med ditt hjärta och lyssna med din själ… och då kan hela världen förändras på ett magiskt sätt! " Svanen kommer också med ett budskap om healing till din själ. Men svanen representerar också kärleksparet och enligt sägen överger en svan aldrig sin partner. Hoppas du fick svar på din fråga! Varma kramar härifrån <3 / Grete

 6. Brittlouise on

  Hej igen Grete
  Har en upplevelse som jag blev så glad för att få upplevt.
  Du o jag talade med varandra på kvällen och som vanligt vill jag gärna att min man kommer 😊o han kom.
  På natten eller tidigt på morgonen klockan var 5 vakna jag till vänder mig om för att sova vidare då känner jag så klart att någon sätter sig på sängen madrassen sjunker ner o en välbekant kropp lägger sig bakom mig jag blev inte rädd 😊bara väldigt paff sen somna jag om og sov riktigt gott kommer aldrig tvivla mer😂.
  Var tvungen att berätta detta för dig
  Kram Brittlouise

  • Hej Brittlouise 🙂 Så härligt att höra dig berätta om din upplevelse <3 Och du behöver inte tvivla, han har gett dig många olika tecken. Jag är så glad för din skull och tacksam att jag fick förmedla kontakten till dig. Hjärtliga kramar <3 /Grete

Lämna en tanke