En hälsning från Andra Sidan

4

I mitt liv har jag haft många upplevelser som har stärkt min tro och övertygelse på att det verkligen finns möjlighet att få kontakt med avlidna personer på Andra Sidan. En mycket stark upplevelse som jag hade vill jag berätta om här…

Min pappa var sjuk i cancer och läkarna gav honom inget hopp, det var allvarligt. Han trodde inte på någon religion, ville t.ex. aldrig gå i kyrkan… men mot slutet av sitt liv började han berätta att han tyckte sig förnimma att det ‘fanns något’. Önsketänkande kunde man ju tro hos en döende man. Hursomhelst så lovade han min mamma, att OM det fanns något så ville han göra allt han kunde för att kontakta henne.

En novemberkväll i början av 80-talet somnade han stilla in. Mina föräldrar bodde i Danmark och jag i Sverige, och av någon anledning råkade jag vara hos honom just den kvällen då han dog. 

Nu började min mamma fråga mig gång på gång, om jag hade ‘hört’ eller ‘känt’ något… men ingen av hos fick någon kontakt. Inte så att vi försökte, vi bara avvaktade…
Det gick ca 3 månader så började min pappa visa för mig i mina drömmar och ge mig meddelanden. Det rörde sig alltid om min mamma, budskap om min mamma. Det hör till saken att han hade bett mig och mina 4 syskon att ta hand om min mamma, för han var bekymrad för henne, hon mådde inte riktigt bra!
Det var ett konstigt sätt att ta kontakt egentligen, för det gick till så här varje gång, att jag såg honom i drömmen och han hade en telefon som han ringde upp mig på… sen visades det som en film för mig… en liten ‘filmsnutt’ om någonting som skulle komma att hända min mamma. Allting kom att stämma in, hon träffade en ny man t.ex. och honom hade jag redan fått presenterad i en av dessa drömmar. Utseende och allting stämde. Han visade mig hur hon reste till Spanien och vad hon upplevde där… ja massor… Men han visade mig dock aldrig att hon skulle gå bort.
Åren gick och det blev augusti 1990, jag var höggravid med min yngste son och satt på sängkanten en kväll och skulle just till att svänga in benen över sängen och lägga mig.

I det ögonblicket visade min pappa sig för mig!!!

Han stod där i sovrummet, det såg ut som ett hologram i färg… så kan jag bäst beskriva det… Jag såg honom stå där och han sa ingenting, men han förmedlade ett sådant lugn till mig och en helt ofantlig kärlek. Går knappt att beskriva känslan, så jag la mig ner och sov, allt kändes så tryggt precis som att nu är alla bekymmer borta.

Detta var sista gången min pappa kontaktade mig fram tills ungefär 6-7 år senare under en seans!

Nästa dag fick jag beskedet att min älskade mamma hade dött kvällen innan. Hon var ensam hemma den kvällen och fick en hjärtinfarkt! Man hittade henne nästa dag.

Det var det han förmedlade till mig!

Jag och mina syskon var så oroliga över min mamma, eftersom hon inte mådde bra, så vi brukade turas om att ringa till henne varje kväll. Den sista kvällen svarade hon inte, men ingen kunde ta sig dit förrän nästa dag och låsa upp!

En upplevelse som jag aldrig kommer glömma och jag är så tacksam för att han kom fram och visade sig för mig. Det stärkte ytterligare min övertygelse och tro. 

Jag hoppas att DU som läser detta också kan bli stärkt i din tro… 

I ljus och kärlek / Grete

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Hur kan jag komma i kontakt med dig?
  Vilka tider jobbar du?
  Jag får en enorm kontakt med dig bara med att läsa din blogg.
  Hör av dig.
  Mvh Ingela Engström

 2. Finns det någon inom Tarotguiderna som kan hjälpa mig med en försvunnen nyckel till en låda som är låst. Viktiga saker finns finns i den. Tacksam för svar

  • Hej Mona 🙂 Här på bloggen svarar jag enbart på frågor som är relaterade till mina blogginlägg. Om du vill ha hjälp med att hitta din nyckel, så kan du kolla schemat på Tarotguidernas hemsida, där står vem som jobbar och vilka tjänster de har. Det finns några som erbjuder att hitta borttappade saker. Lycka till! Mvh Grete

Lämna en tanke