Jag slutar aldrig att ödmjukt förundras över kontakten med Andra Sidan

0

Ännu ett arbetspass är slut idag på Tarotguiderna

Ännu en gång förundras jag över att det fungerar…

…det fungerar att på distans känna in den andra personen

Under dagens 3-timmars pass har jag haft helt underbara samtal med människor som har frågor som är viktiga för dem… i denna stund. Jag har försökt att känna in och finna svar och lagt kort och jag hoppas alla kände sig nöjda. För det är inte alltid man får feed-back, kunden är alltid anonym.
Men så händer det att någon ringer tillbaka och säger:
– Hej Grete! Jag ringde dig för ett halvår sedan och allting stämde, och nu har jag en ny fråga.
Vissa kan jag känna igen omedelbart och andra får ge mig en liten ledtråd, men så känns det så trevligt när man känner igen varandra.

Jag och mina kollegor på Tarotguiderna gör ett fantastiskt jobb!

På ett 3-timmars pass idag har jag hjälpt hitta ett försvunnet föremål, gett distans-healing, tolkat tarot- och änglakort för ett antal personer. Och slutligen förmedlat en kontakt mellan 2 personer som älskade varandra.

Jag slutar aldrig att ödmjukt förundras över kontakten med Andra Sidan och den enorma kärleken som kommer därifrån. Det berör mig djupt!

Och med den känslan kvar i sinnet just nu, så vill jag skicka iväg en hälsning till er

i ljus och kärlek

ladda ned

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke