Vardagens änglar

0

Veckan som har gått har för mig varit väldigt lärorik, på det viset att jag har fått inblick i hur mycket en anhörigs stöd betyder, när en person blir sjuk. 

Det kom mig väldigt nära inpå livet, eftersom en nära vän skadade sig svårt vid en olycka. Eftersom jag var med en del på sjukhuset, så träffade jag flera personer som låg inne med skador, jag pratade med dem och fick höra vad som hade hänt.

Alldeles vanliga människor som du och jag… Människor som hade planer, saker som de skulle göra… Människor som aldrig hade trott att detta kunde hända just dem.
Plötsligt är olyckan framme, man ramlar, eller någonting ramlar PÅ en, man faller pladask… handlöst… tar för sig med armar och ben… Och vad händer?
Denna vecka träffade jag en dam som hade brutit bägge armar och var helt hjälplös,
tänk att inte kunna använda armar och händer… 
Någon hade brutit höften, någon hade brutit ett eller två ben, någon en fot…
Och när man ramlar så SLÅR man sig ju även på andra ställen,
man har ONT och ONT och ONT. 
Det kanske blir operation och sen träning efteråt för att kunna lära sig t.ex att GÅ igen.
Det är smärtsamt, jobbigt och tar lång tid!

Den som drabbas får sjukhusvård och vård i den mån som behövs, i alla fall i det mest akuta skedet. Därefter skickas man hem… hem till vad?

Lyckligt lottad är den som HAR någon hemma, tänk att alla har faktiskt inte det!

Och det är om detta jag ville skriva egentligen, att det FINNS änglar i vardagen. Personer med tålamod och hänsynstagande och med en stor inneboende kraft som hjälper och ställer upp i alla lägen för dessa skadade personer. Det kan vara vänner och bekanta som ställer upp eller anhöriga som vårdar i hemmet. Men de FINNS!

Som vanligt bad jag om ett kort och ett budskap till mina läsare för denna helg, och hör och häpna… Jag drog detta kort från mina kort med budskap från Ärkeängeln Mikael:

focus-upon-divine

Kortet och budskapet handlar om att fokusera på gudomlig och perfekt hälsa och hur man kan be om att fokusera på att få bra/bättre hälsa och må bra. Och om hur man ska följa sin egen intuition till healing och hälsa.

För mig personligen betyder detta budskap väldigt mycket i min egen livssituation just nu.

Jag kan tänka mig att det finns fler därute som kan ta till sig detta och säkerligen finns det flera utav er som läser detta, som kan känna igen er som varande just en utav dessa änglar i vardagen. Till er vill jag säga att ni är guld värda, men mitt i allting så glöm inte att också tänka på er själva, hur mår DU? Ta väl hand om dig själv, glöm inte bort dig själv. Om DU inte själv mår bra, så kan du varken hjälpa dig själv eller andra.

Och för dig som HAR en hjälpande ängel i din närhet, till dig vill jag säga:

– Visa din tacksamhet och din kärlek mot denna person!

Healing är en win-win-situation. Healing går åt bägge håll! 

Så ta väl hand om er därute, ta ingenting för givet,

njut av dagen som du har just i dag!

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke