Sluta skjuta upp saker…

2

Detta kort är mitt budskap till er för denna helg

seven-of-water2

Du kan stå framför ett komplext beslut, och det är svårt att välja mellan valen du har. Gör den nödvändiga granskningen eller sök råd från en mentor. Försök att fokusera och undvik orealistiska förväntningar.

 • Det är dags att sluta skjuta upp saker och ting och börja jobba/agera
 • om du är dragen till en speciell bägare som är avbildad på detta kort, så har dess chakrafärg en betydelse och ger vägledning medan du gör dina val
 • röd betyder hem, pengar och säkerhet
 • orange betyder kreativitet, beroenden och sexualitet
 • gul betyder makt och kontroll
 • grön betyder kärlek och helande
 • ljusblå betyder kommunikation och sanningssägande
 • mörkblå betyder visioner och psykiska förmågor
 • violett betyder andlighet

Ibland kan man känna sig förvirrad, om man har för många val. Men börja någonstans och sluta skjuta upp saker, så ska du se att du snart känner att du är på väg mot ditt mål.

Trevlig helg till er alla!

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Sonja Eriksson on

  En gammal kärlek pockar på min uppmärksamhet, vet inte hur jag ska agera, han betyder väldigt mycket för mig, jag är en lugn, lycklig och trygg person som hämtar kraft i naturen och fotograferandet. Men den här gamla kärleken ger mig inte mycket ro just nu, jag skulle ge väldigt mycket för att få träffa honom, om jag fick chansen att förklara och be honom om förlåtelse i mycket jag gjorde fel, då skulle jag känna mig hel igen, kommer jag att få möjlighet att göra detta! Vänliga hälsningar Sonja Eriksson.

  • Hej Sonja 🙂 Tack för att du skriver till mig 🙂 Tyvärr siar jag inte via bloggen, men du är välkommen att ringa till mig på mina schemalagda tider hos Tarotguiderna 🙂 Med vänlig hälsning Grete

Lämna en tanke