Hur det kan kännas att få kontakt med Andevärlden

5

Hur känns det att få kontakt med Andevärlden?ladda ned

Jag kan tro att vi alla kan känna det på olika sätt, men jag vill här skriva om, hur det känns för mig.

När jag började gå kurser i medial utveckling, så förvånades jag ofta över att vissa kursdeltagare kunde sitta och säga t.ex.:

– Jag SER en man runt dig!

Jag satt och stirrade helt vilt runt i rummet och jag kunde inte SE någon man! Detta gjorde att jag faktiskt under flera år kände att jag inte platsade på dessa kurser, eftersom jag inte kunde SE.

Men så en dag vågade jag mig på nya kurser med nya lärare, och när det blev min tur att försöka få en så kallad ‘länk’ till Andevärlden, då hörde jag ord och såg saker och ting för mitt inre. Och detta kände jag igen, för så hade det ju alltid varit. Men nu vågade jag också säga det högt. Den personen som jag riktade mig till, hon förstod allting och berättade för mig att det var kristall-klart det jag sa. Jag svarade att jag dock inte kunde SE så som vissa andra uppenbarligen kunde. Denna kurskamrat tog sig tid att berätta för mig att det där med ‘att SE’ kunde betyda att man SÅG för sitt inre. Så detta gjorde att jag nu mer och mer vågade säga högt vad jag egentligen SÅG för mitt inre.

Det blev fler kurser efter detta och nu började jag känna mig mer modig och började förstå den vägledning som jag ju hela tiden hade haft med mig. Men först nu kunde jag använda informationen ordentligt.

Och det är så här det kan kännas för mig:

1. Jag ber om en länk till Andevärlden för den personen som jag just då ger medial vägledning.

2. Om jag håller en seans, så ber jag om länk till någon utav deltagarna.

Jag börjar känna som en lite kylig känsla, ibland kan jag t.o.m. få riktig gåshud. Och då börjar jag känna mig annorlunda i kroppen helt enkelt. Då vet jag, att nu är det kontakt så att säga. Jag känner om det är en kvinna eller en man. Och nu börjar det visas bilder för mitt inre, som en video-film som börjar rulla, det går snabbt… den ena bilden efter den andra. Och det börjar komma ord i mitt huvud. Om jag håller en seans, så känner jag nu i detta ögonblick in vem av deltagarna det är som jag ska rikta mig till. Min blick liksom faller på 1 speciell person. Jag bara VET vem det är till. Så då kan jag börja beskriva vad jag känner in. För mig kommer utseende och ålder på länken oftast senare, eftersom jag får in så mycket annan information. Men ganska snart börjar jag känna in, hur personen mådde när den levde eller just innan den gick bort. Jag kan t.ex. få fruktansvärd ont i huvudet eller magen. Genom att beskriva allt detta så kan oftast min klient förstå vem som finns med oss. Jag känner att jag kan bli lite som länken som kommer. T.ex. stå eller sitta lite snett eller att jag blir större eller mindre i kroppen. Jag får ofta höra namn eller ord, jag hör det fonetiskt eller jag ser det i skrift. Och på detta viset får jag då också budskap till min klient. Men för mig är det viktigt att jag aldrig lämnar ett budskap förrän EFTER att klienten har kunnat förstå, vem det är som vi har med oss.

Och som alltid när jag jobbar med budskap från Andevärlden, så känner jag mig ödmjuk och tacksam och jag avslutar alltid med att säga TACK!

Det är ofta mycket känslor som kan komma fram, och det kan bli en och annan liten tår både hos mig och hos klienten. Men det brukar ändå sluta med varma leenden.

Den kärlek och värme som kommer från våra nära och kära i Andevärlden, den har jag enbart upplevt som helt enorm. Det går knappt att beskriva annat än att ‘det känns som från en annan värld’. 

För mig finns det konstant detta budskap:

images

 

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Återkommer igen till dig då jag fick en varm känsla av dig som person när jag skrev här. Ofta känner jag direkt utan att ens ser en bild på en person vilken omtänksam och fin person det är men, finns en bild förstärks känslan. Så blev det första gången jag fann din sida. Har vandrat runt på många bloggar /hemsidor under många år och det har hänt ett fåtal gånger att jag känt en kyla av obehag från dessa sidor.

  Andar osv. eller ängel som jag kallar det jag upplevt och ännu gör. För ca 1,5 år sedan hände något mycket märkvärdigt nere vid mina fötter efter jag släkt och skulle sova. Det blev så intensivt inte bara vid fötterna utan längs hela ryggen och så pass att jag höll på att skrämmas halvt ihjäl. Efter en lång tid frågade jag ett medium vad det var som höll på så, svaret jag fick var: det är din ängel som stoppar om dig varje kväll, under en period kan det blir riktigt intensivt och verkligen kännas för din del. Ja det hade jag nog märkt, sedan skrev hon att det efter ett tag skulle lugna ner sig och det har det gjort också.

  Numera pratar jag med min ängel mest varje kväll. Det händer ingenting förrän jag lagt mig och stängt av tv:n. Det börjar med att jag känner det i händerna, sedan nere vid fötterna någon gång i ryggen men mer sällan han förstod väl att det skrämde mig där. Jag vet att vi har levt tillsammans i kärlek i ett annat liv, då bestämde vi att jag skulle tillbaka till jordelivet och han skulle stannar kvar och vakar över mig. När jag fick vetskap om allt det här for tankarna kors och tvärs, visst är det väl fantastisk att man kan få vara med/uppleva detta underbara.

  • Hej Erika <3 Så trevligt att du skriver till mig 🙂 Spännande att läsa om dina upplevelser och ja, visst är det fantastiskt att man kan få vara med och uppleva allt detta. Var rädd om dig <3 Kram härifrån / Grete

 2. Råkade trycka på enter och allt for iväg var liksom inte mening. Vet att jag är medial och det blir bara mer och mer ju äldre jag blir. Som jag skrev i förra kommentaren vet jag också om min gamla själ. Besök från andra sida får jag också. När det gäller min Ängel så pratar jag med honom och svar får jag det känns särskilt i fötterna. Om jag undra vad han är så direkt känner av honom. Jag vet också att det är en han.

  Nu tror jag att allt kom med som var tänkt. Lite dumt att det inte går att separerar det skrivna har försökt men sedan när det skickas iväg sitter allt ihop.

  Kram önskar dig en fortsatt fin dag!

 3. Emma andersson on

  Hej!
  Jag fick besök för några nätter sen och jag har aldrig upplevt något så tydligt förut. Jag vaknade 01.20 och tittade ut i rummet, där stod en mörk siluett (som jag först trodde var min sambo) sen blev det som ljussken runt ansiktet och ansiktet blev tydligt. Han tittade på mig och vände sig sedan i profil och sen tonade han bort. Jag tror det var en man i 50-65-årsåldern. Blev så fundersam vem detta kan vara?
  Mvh/ Emma

  • Hej Emma 🙂 Det låter väldigt spännande med det besöket, och du beskriver det så väl! Tyvärr kan jag inte tala om för dig vem det var. Du säger att ansiktet blev tydligt – var det ingen som du kunde känna igen? Vad tänkte du? Fick du som något budskap eller meddelande i dina tanker när du såg honom? Någonting särskild som har hänt i din närhet sista tiden? Ibland måste man försöka hitta något samband, man kan bli så överraskad att man tappar tråden så att säga. Och senare kommer man på vad det var personen ville förmedla. Varma hälsningar <3 Grete

Lämna en tanke