Lär dig att se auran…

10

Här vill jag förklara hur JAG själv lärde mig att se auran…

Det är inte så svårt och de flesta kan lära sig det med lite träning…

Aura är det energifält som omger varje levande varelse, inklusive växter. Man kan se det som ett lite diffust skimmer, ett vitt ljus eller som regnbågens alla färger. Det finns personer som kan diagnostisera sjukdomar genom att titta på auran. Hur det än är, så är det lite spännande att upptäcka det.

Så här gör du:

 1. Försök att hitta ett ställe där du kan se några träd lite längre bort. Ett träd eller helst några stycken. Lövträd ‘med löv‘ är bäst. Men även granar.
 2. Ställ dig nu och fäst blicken precis över träden, så du ser där trädkronan slutar och en bit av himlen bakom.
 3. Kisa eventuellt lite med ögonen och försök om du kan se att det finns ‘ett skimmer’ eller ‘en skugga’ över eller runt trädkronan.
 4. Det ska se ut ungefär som du ibland kan se en varm sommardag, när du tittar på en asfalterad väg framför dig och det liksom ‘dallrar’ av värme över vägen. Har du sett det någon gång?
 5. När du har stått så där en stund så kommer du snart att upptäcka att du faktiskt kan se ‘nåt’. Träna på detta några gånger tills du känner dig mer och mer säker på, vad du ser. Det är trädets aura!
 6. Se om du kan finna någon annan person som vill träna med dig och gör följande övningar…
 7. Den ena av er ska ställa sig mot en vägg. Väggen ska vara så ljus och enfärgad som möjligt. Helst en vit vägg eller en vit dörr.
 8. Den andra ställer sig en bit framför och fäster blicken på personen och lite utanför. (Som du gjorde med trädet). Du kan kisa lite med ögonen om du vill, men förlora inte fokus.
 9. Snart kommer du att upptäcka att du kan se någonting runt personen. Vad är det?
 10. Det är auran!
 11. Med lite träning så kan man börja se andra saker. T.ex. färger, figurer eller rent av ‘följeslagare’
 12. Skriv gärna ner vad ni ser och gör det till en övning. Den ena står där och den andra tittar och skriver ner.
 13. Efter ett tag så kan man försöka att sitta två och två vid ett bord mitt emot varandra. Då har man färgpennor och papper och målar det man ser i varandras auror.
 14. Sen kan man försöka ‘tolka’ färger och figurer. Vad är det du ser? Något budskap?
 15. En annan övning är att en person ställer sig framför en vit vägg eller dörr.
 16. Efter en liten stund går personen snabbt åt sidan och man brukar då kunna se ‘ett aura-avtryck’ på väggen som en skugga eller ljus.

aura fler

Lycka till!

Dela.

Om skribenten

Jag jobbar med personlig och andlig utveckling och healing. Genom min blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter och insikter och mitt eget privata liv och vardag.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Detta är så häftigt. Jag har sett auran på några människor i bland, men den försvinner för mig ganska snabbt, har även bytt färg en gång medans jag tittade innan det försvann igen. Varför lyckas jag inte hålla kvar det jag ser av auran?
  Kanske jag borde börja träna lite på detta så kanske det funkar bättre 🙂
  Tack fina Grete.

  • Hej Elisabeth 🙂 En aura kan byta färg eller ‘pulsera’ hela tiden. Försök med färgpennor att rita det du ser… fortsätt att träna. Lycka till 🙂

 2. Det här är lite festligt.. Jag har just avslutat en distanskurs i medial utveckling, grundnivå, där man bland annat skulle lära sig att se auror. Kursmaterialet var minst sagt tunt och jag skulle haft mer hjälp av att läsa detta som introduktion. Nu fick jag hjälp av min yogalärare, så jag har kommit igång att se vissa färger hos människor ändå. Kommer att följa din blogg i fortsättningen, känns som att den har mycket mer att ge än den lilla kursen.
  Tack för att du delar med dig!!

  • Hej Solsippan! Vad glad jag blir, när jag hör att du tycker om min blogg. Fast tråkigt naturligtvis att du inte var riktigt nöjd med din kurs. Har du börjat se färger hos människor, då är du ju på god väg, så träna på… Kram / Grete

 3. Jag har sett aura en gång på en kvinna
  Hon stog framför en vit tavla och jag såg en mkt stark vit ljus ca 5 cm från kroppen omge hela hennes kropp
  Jag trodde inte mina ögon vad jag såg
  Det försvann men sen kom det tillbaka igen
  Och så höll det på ett tag tills hon flytta sig från den vita tavlan då försvan allt

  • Hej Maria ☺ Spännande att du såg auran. Om du vill så kan du träna ditt aura-seende. En ljus bakgrund är bra. Försök att rita med färgpennor vad du ser. Kram Grete 💜

  • Hej Heléne 🙂 Ja precis så var det, och du såg ju en del färger vill jag minnas. Så träna på bara. Kram <3 / Grete

 4. En annan övning: Håll händerna framför dig, med nästan raka armar och vänd handflatorna mot dig, så att fingertopparna nuddar varandra… Rör sedan händerna lite grand upp och ner… och mot och från varandra, så att det blir ett par cm avstånd mellan fingertopparna, på olika sätt. Då ser man små bågar av ljus gnistra mellan fingertopparna… vitt, ljusblått, rosa, lila.
  Man kan ligga på rygg på sängen, med händerna mot taket, så får man en fin bakgrund…

  När man är på en föreläsning, av något slag, ser man ofta auran på föreläsaren mot bakgrunden, längst fram. Den är ofta stark då, eftersom personer, som undervisar, försöker ge ut det han säger med hela sin utstrålning.

  • Hej Christina 🙂 Hjärtligt tack för att du skriver – och vilket bra tips du ger här! Det är en väldigt bra övning som du beskriver. Och även det med föreläsningen 🙂 Hoppas fler läser detta och kan ha nytta av ditt tips. Tacksam <3 / Grete

Lämna en tanke